Jarenlange expertise in tuinafsluitingen

Bent u op zoek naar een solvabele onderneming om tuinafsluitingen in Brecht en omstreken te plaatsen? Dan bent u bij Klinkerwerken Foma aan het juiste adres. Dit bedrijf is al jaren bekend voor zijn verzorgd werk en uitmuntende service.

Kies voor de beste omheining

Wil u uw woning, tuin of terrein veilig afschermen? Of zoekt u wat meer rust en privacy? Doe dan beroep op Klinkerwerken Foma voor de aanleg van een degelijke afsluiting of omheining. U hebt keuze uit meerdere tuinafsluitingen, zoals houten afsluitingen via tand-groef, draadafsluitingen, betonafsluitingen, een betonnen paal en betonnen onderplaat met houten panelen er tussenin. We focussen vooral op particulieren maar ook ondernemingen kunnen hier probleemloos terecht voor het afsluiten van een bedrijventerrein.

Professionele service

Een degelijke tuinafsluiting plaatsen is een opdracht die om expertise van specialisten vraagt. Die hebben ze bij Klinkerwerken Foma ontegensprekelijk in huis. Het bedrijf uit Brecht ademt dan ook kwaliteit en vertrouwen uit. Bovendien garanderen ze u een professionele service tot in de kleinste details.

Contact opnemen

Misschien wil u nog een stap verder gaan en denkt u eraan om ook uw klinkerwerken, gazonaanleg, gyprocwerken of de aanleg van uw oprit en terras aan ons toe te vertrouwen? Wil u graag een offerte? Dan komen we eerst vrijblijvend bij u ter plaatse om uw wensen te kennen en de opmetingen te doen. Maak snel een afspraak!